Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Raseklubbavtale hos AniCura Rehab Sandvika

Tilbudene hos meg egner seg for hunder med akutte skader, kroniske diagnoser i muskler og ledd (LTV, spondylose, HD, LS-syndrom, nervelidelser), men også for aktive, friske hunder som konkurrerer i hundesport eller vises på utstillinger.
I avtalen vår så inkluderes:
·       30% rabatt på første fysioterapi-konsultasjon (60 min). Konsultasjonen inkluderer:

  Gjennomgang av hundens problemer forbundet med bevegelsessystemet.

  Full fysiologisk undersøkelse av hundens muskel- og skjelettsystem.

  Nevrologisk undersøkelse (ved behov).

  Vurdering av smertegrad.

  Vurdering av bevegelsesmønster.

  Introduksjon i vanntredemølle (om anbefalt del av en oppfølgingsplan).

  Gjennomgang og oppsett av hjemmeøvelser (om anbefalt).

  Behandling av identifiserte smerter i muskel- og skjelettsystemet med manuelle teknikker, klasse IV terapilaser og/eller TENS/NMES (elektroterapi).
 
·       10% rabatt på klippekort i fitnessklubben (allerede rabattert pris på klippekort). Rabatten gjelder også i kampanjeperioder med ekstra rabatt på klippekort i fitnessklubben. Vi har 5 klipp eller 10 klipp.

Fitnessklubben er vårt mest populære tilbud med veiledet trening i vanntredemølle. Våre treningsøkter i vanntredemølla baseres alltid på en undersøkelse av hunden og vurdering av bevegelsesmønsteret som trenger forbedring og/eller styrke. Alle hunder, raser og størrelser er hjertelig velkomne i fitnessklubben (anbefalt minstealder for friske hunder er 8-10 måneder, ingen nedre grense for fysio/rehab-pasienter). En økt er på inntil 20-25 effektive treningsminutter.
·       10% rabatt på online-konsultasjoner (30-45 min).

·       15% rabatt på hundemassasje (25 min).
Tilbudene gjelder til raseklubbenes respektive aktive medlemmer

Kort om klinikken:
AniCura Rehab Sandvika ble etablert i 2012 og har i en årrekke vært en av landets ledende klinikker i smådyrfysioterapi. Vi har bred erfaring innenfor alle ortopediske og nevrologiske lidelser og trening av sportshunder fra amatør til elitenivå. Vi har et ekstra stort hjerte for seniorhundene og geriatrismådyrfysioterapi. Vi har åpent på dagtid og kveldstid mandag til fredag og enkelte lørdager. Vi er alltid tilgjengelige for våre pasienter på telefon eller e-post.
Om Greta:
Greta Oldfield har jobbet i smådyrmedisin siden 2007 og er innehaver og daglig leder av AniCura Rehab Sandvika siden oppstart. Hun er autorisert dyrepleier (NMBU), er Certified Canine Rehabilitation Practitioner (CCRP) fra Universitetet i Tennessee, fakultetsmedlem av det prestisjetunge Veterinary Academy of Higher Learning (VAHL) og CCRP-instruktør. Hun er leder av AniCuras Medical Interest Group i fysikalsk smådyrmedisin og mener selv hun har verdens aller beste jobb. Hun driver også Goldfield Animal Health der hun tilbyr pass av hunder som ikke kan være på kennel av ulike årsaker samt forelesninger og webinarer innen smådyrhelse.
Hvis dere har et fagblad i raseklubben og kan tenke dere en artikkel eller flere så skriver jeg mer enn gjerne det for dere, enten alene eller sammen med en av mine henvisningsveterinærer. 

Om dere lurer på noe så må dere så klart ta kontakt med meg!

Alt godt og fortsatt god sommer,

 
Greta Oldfield

Autorisert dyrepleier, Norge

Sertifisert Canine Rehabilitation Practitioner (CCRP), USA

Diplomert hundemassør, Norge

+47 400 12 800 (resepsjon)

+ 47 454 76 583 (direkte)

greta.oldfield@anicura.no

sandvika.rehab@anicura.no

Sist oppdatert 01.10.2024 kl. 08:40

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn